Het ideale kantoor op een toplocatie

Igluu verhuurt kant en klare kantoorruimte op een unieke en representatieve locatie in het hart van de Haagse binnenstad. Voor ondernemende professionals die zich graag volledig concentreren op hun werk en ons de rest laten verzorgen.

Wil je meer weten? Lees verder of neem direct contact met ons op.

Bij Igluu huur je een luxe kantoorruimte met de mogelijkheid om de extra faciliteiten zoals vergaderruimte, lounges en flexplekken naar behoefte in te zetten. Ideaal als jouw organisatie regelmatig bijeenkomsten organiseert, aan het groeien is of tijdelijk extra mensen inhuurt. De huurtermijnen bij Igluu zijn flexibel en bieden de mogelijkheid om na verloop van tijd door te schuiven naar een grotere of kleinere ruimte.

Beschikbaar in Den Haag

In Den Haag hebben we verschillende mogelijkheden om jou te huisvesten in een kant en klaar kantoor. Op deze locatie vind je tevens vergaderruimte, zakelijke adressen en flexplekken. En twee dakterrassen met perfect uitzicht op de binnenstad.

Louis Couperus & Billiton

Igluu Den Haag is gevestigd in het voormalige hoofd-kantoor van mijnbouwmaatschappij Billiton. Het gebouw is een ontwerp van architect Co Brandes in de stijl van de Nieuwe Haagsche School met imposante trappenhuizen en prachtige glas-in-lood ramen. Het pand werd gebouwd in1938 op de plek van de in 1919 afgebrande OranjeKazerne, direct naast het geboortehuis van Louis Couperus – door velen beschouwd als een van de grootste schrijvers die Nederland heeft voortgebracht.

Meer info

Meer informatie of gelijk een dagje proefwerken?

Luxe kantoorunits op een toplocatie.

 

Door de open en ruime indeling komen coworkers en bezoekers van Igluu elkaar in de wandelgangen tegen. Dat is niet alleen gezellig, maar ook goed voor de contacten. In sommige gevallen komt het zelfs tot een vruchtbare samenwerking.

De kantoorunits zijn modern en stijlvol ingericht, met royale, gedeelde voorzieningen. Zo kun je gebruik maken van diverse ruimtes om klanten te ontvangen, te vergaderen, trainingen te geven of events te houden.

Gasten worden welkom geheten door onze receptioniste. De locatiemanager van Igluu is dagelijks aanwezig en zorgt dat alles in het pand op rolletjes loopt.

☎︎  070 209 5555

Locatie

De locatie is top!

De vestigingen van Igluu vind je in de bruisende binnenstad van Den Haag. Midden tussen de leukste winkels en de gezelligste horeca. Op loopafstand van openbaar vervoer en met ruime parkeergelegenheid.

Alle voordelen op een rij

 

Er zijn weinig locaties zo bijzonder als die van Igluu in Eindhoven. Wij sommen de meest in het oog springende voordelen even voor je op.

  • luxe kantoorunits, ruim, licht, hoge plafonds
  • gelijk aan de slag, volledig ontzorgd
  • receptie, ontvangst- en vergaderruimte en extra flexplekken
  • flexibele, service gerichte medewerkers
  • in het hart van de binnenstad
  • eigen parkeergelegenheid
  • goed bereikbaar met openbaar vervoer

Ontdek wat Igluu nog meer voor u kan betekenen. Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op.

☎︎  070 209 5555

Meer info

Meer informatie of gelijk een dagje proefwerken?

Igluu Den Haag

Igluu ligt in de Haagse binnenstad, aan de Mauritskade, vlakbij de Denneweg. De talloze hotels, winkels, cafes en restaurants zorgen voor een dynamische en sfeervolle omgeving. Vanaf het Centraal Station loopt u binnen 15 minuten naar Igluu Den Haag. Om de hoek stoppen verschillende bussen en trams. Betaald parkeren kan langs de Mauritskade, de Nassaulaan of in een van de parkeergarages in de buurt.

Historische locatie

Igluu Den Haag is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van mijnbouwmaatschappij Billiton. Het gebouw is een ontwerp uit 1938 van architect Co Brandes in de stijl van de Nieuwe Haagsche School met imposante trappenhuizen en prachtige glas-in-lood ramen. Het pand ligt naast het geboortehuis van Louis Couperus – door velen beschouwd als een van de grootste schrijvers die Nederland heeft voortgebracht.

Adres
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag

Openingstijden
Geopend op werkdagen tussen
9.00 en 17.00 uur.

Contact
Bel ons op 070 209 5555 of stuur
een e-mail naar denhaag@igluu.nl.