Het ideale kantoor op een toplocatie.

Igluu verhuurt kant en klare kantoorruimte op een unieke locatie in het hart van de Eindhovense binnenstad. Voor ondernemende professionals die zich graag volledig concentreren op hun werk.

Wil je meer weten? Lees verder of neem direct contact met ons op.

Bij Igluu huur je een luxe kantoorruimte met de mogelijkheid om de extra faciliteiten zoals vergaderruimte, lounges en flexplekken naar behoefte in te zetten. Ideaal als jouw organisatie regelmatig bijeenkomsten organiseert, aan het groeien is of tijdelijk extra mensen inhuurt. De huurtermijnen bij Igluu zijn flexibel en bieden de mogelijkheid om na verloop van tijd door te schuiven naar een grotere of kleinere ruimte.

Beschikbaar in Eindhoven

In Eindhoven kun je kiezen uit kantoren geschikt voor 2 tot 20 medewerkers. Meer zelfs, als je dat zou willen. Op deze locatie vind je tevens vergaderruimte, zakelijke adressen en flexplekken. En dat alles letterlijk op een steenworp van het Centraal Station.

Beschikbaar in Eindhoven

Igluu Eindhoven is gevestigd in de voormalige gloeilampenfabriek de Lichttoren op enkele minuten lopen van het Centraal Station. Huurders kunnen parkeren onder het pand en voor gasten is er volop parkeergelegenheid in de omliggende parkeergarages. Vanuit Igluu loop je direct binnenstad van Eindhoven in met talloze winkels en gezellige horeca.

Beschikbaar in Eindhoven

Op zoek naar een kantoor of werkplek in een inspirerende setting? Igluu Eindhoven biedt representatieve kantoor units vanaf 12m2 tot en met 800m2 in een omgeving die bruist van de activiteit. Centraal gelegen in de binnenstad van Eindhoven, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende service.

Meer info

Meer informatie of gelijk een dagje proefwerken?

Luxe kantoorunits op een toplocatie.

 

Door de open en ruime indeling komen coworkers en bezoekers van Igluu elkaar in de wandelgangen tegen. Dat is niet alleen gezellig, maar ook goed voor de contacten. In sommige gevallen komt het zelfs tot een vruchtbare samenwerking.

De kantoorunits zijn modern en stijlvol ingericht, met royale, gedeelde voorzieningen. Zo kun je gebruik maken van diverse ruimtes om klanten te ontvangen, te vergaderen, trainingen te geven of events te houden.

Gasten worden welkom geheten door onze receptioniste. De locatiemanager van Igluu is dagelijks aanwezig en zorgt dat alles in het pand op rolletjes loopt.

☎︎  040 240 3000

De Philips Lichttoren

Philips begon in 1891 met het maken van gloeilampen en was rond 1900 een van de grootste fabrikanten in Europa.  De Lichttoren is een van de eerste grote productievestigingen van Philips.

Bij Igluu is dit verleden zeer tastbaar door de vele historische details in het oude fabriekspand, aangevuld met sfeervolle beelden uit het begin van de 20e eeuw.

Alle voordelen op een rij

 

Er zijn weinig locaties zo bijzonder als die van Igluu in Eindhoven. Wij sommen de meest in het oog springende voordelen even voor je op.

  • luxe kantoorunits, ruim, licht, hoge plafonds
  • gelijk aan de slag, volledig ontzorgd
  • receptie, ontvangst- en vergaderruimte en extra flexplekken
  • flexibele, service gerichte medewerkers
  • in het hart van de binnenstad
  • eigen parkeergelegenheid
  • goed bereikbaar met openbaar vervoer

Ontdek wat Igluu nog meer voor u kan betekenen. Vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op.

☎︎  040 240 3000

Meer info

Meer informatie of gelijk een dagje proefwerken?

Iedere dag genieten.

Mike Pennings en Frank van der Geld startten in 2013 hun kantoor Lichtstad Advocaten bij Igluu. Zij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige opzet, zodat zij persoonlijk en efficiënt hun diensten kunnen verrichten voor hun cliënten. Mike: ‘Het ontzorgende concept en de ligging van Igluu sprak ons zeer aan. Nog elke dag geniet ik van mijn werkplek. Een heerlijk kantoor midden in de stad in een historisch pand met een professionele uitstraling.’

Mike Pennings en Frank van der Geld, lichtstadadvocaten.nl

Alles komt hier samen.

Ook Luminis is gevestigd in de iconische Lichttoren. Het is de vijfde Nederlandse vestiging van het snelgroeiende technologiebedrijf met meer dan 160 medewerkers. Roger van lier: ‘Wij helpen onze klanten de exponentieel snelle technologische verandering te verkennen en in te zetten in hun digitale strategie. De stap naar Eindhoven en Igluu is voor mij een logische. Voor mij komen hier mens, leiderschap, innovatie en transformatie samen.’

Roger van Lier, luminis.eu

Klanten komen graag langs

The Orchestrate Group helpen organisaties met het realiseren van een moderne ICT functie, bijbehorend besturingsmodel en indien gewenst een uitbesteding-strategie. Met als belangrijk uitgangspunt de klant en medewerkers van de organisatie. Bas Kleinveld: “Wij zijn regelmatig bij onze klanten op locatie, maar vinden het heerlijk dat we een eigen plek hebben bij Igluu in de Lichttoren. Dat merken we ook aan onze klanten. Die komen hier graag langs voor overleg.”

Bas Kleinveld, orchestrate-group.com