Een omgeving waar je blij van wordt

Igluu – Workspace for Professionals is dé omgeving voor professionals die serieus bezig zijn met hun vak. Mensen die gaan voor kwaliteit en die open staan voor het moois dat ontstaat als je passie en talent bij elkaar brengt. De positieve energie die dit met zich meebrengt, maakt Igluu al sinds 2009 tot een inspirerende locatie om te werken, vergaderen en te ontmoeten.

Wil je meer weten? Lees verder of neem direct contact met ons op.

ONS VERHAAL

Igluu werd in 2009 opgericht door Michiel Morks, Jeroen Riedstra en Bert Franse uit de behoefte aan een ‘relaxte werkplek’. Het is de eerste coworking community in Nederland: een plek waar ambitieuze professionals naast en met elkaar kunnen werken, vergaderen en netwerken. Hierdoor ontstaat een bijzondere omgeving die er voor zorgt dat mensen het beste uit zichzelf halen. Passie, plezier en kennis delen is de sleutel tot succes!

Team Igluu staat voor je klaar!

Samen vormen wij een kleine, platte organisatie. We werken graag in een informele sfeer aan het leveren van de allerbeste service. Wij worden gewaardeerd om onze persoonlijke aandacht, kwaliteit en flexibiliteit. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

 Werken bij Igluu 

Op zoek naar een dynamische baan, bijbaan of stage? Bekijk hier de mogelijkheden.

Stage lopen

We hebben regelmatig plek voor een stagiair. Stuur een email naar info@igluu.nl om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Flexwerk

Vind jij het fijn om je eigen diensten in te plannen en vind je het leuk om mee te werken op evenementen? Heb jij affiniteit met hospitality en ben en jij geschikt om ons te ondersteunen in dagelijkse taken zoals het klaarzetten van zalen? Mail dan met info@igluu.nl.

Vaste baan?

Zoek je een part-time of full-time baan en pas je in ons team? Kijk dan even naar de actuele vacatures op indeed.nl of stuur een open sollicitatie naar info@igluu.nl.

contact

Vraag het ons gerust

Heb je een vraag of wil je iets kwijt? Vul onderstaand contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Uiteraard mag je ons ook een mail sturen op info@igluu.nl of bellen met 085 773 7703.