Thuiswerken werkt het best bij Igluu

Op zoek naar een professionele werkomgeving waar je met rust gelaten wordt?
Igluu is dé werkplek voor mensen die serieus bezig zijn met hun vak. Wij bieden jou als ‘thuiswerker’ de ruimte die je nodig hebt. Comfortabel, schoon en op gepaste afstand van andere flexwerkers. Kom gerust een dagje thuiswerken bij Igluu. Dan weet je gelijk wat een serieuze werkplek voor jou kan betekenen.

Sterk aanbod voor professionals met ambitie

Reserveer nu jouw werkplek in de binnenstad van Den Haag of Eindhoven. Bel ons voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook even bij ons binnenlopen.

☎︎  085 773 7703 

Meer info

Meer informatie of gelijk een dagje proefwerken?

Mooie stad achter de duinen

De binnenstad van Den Haag kent naast een populair winkelhart, ook rustigere wijken met  de mooiste klassieke panden, unieke winkels en de betere horeca. Werk je vanuit Igluu Den Haag dan loop je tussen de middag een rondje over de chique Denneweg of het Noordeinde.

Centrum van Brainport

Eindhoven vormt het bruisende hart van de Brainport regio. De binnenstad is gezellig druk en kent vele trendy winkels en leuke  horecagelegenheden. Heb je een werkplek bij Igluu, dan zit je daar middenin en geniet je volop mee, zodra je de deur uit stapt.

☎︎  085 773 7703

meer info

Vul in en we nemen snel contact met je op.

  • Waar ben je naar op zoek?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

De locatie is top!

De vestigingen van Igluu vind je in de bruisende binnenstad van Eindhoven en Den Haag. Midden tussen de leukste winkels en de gezelligste horeca. Op loopafstand van openbaar vervoer en met ruime parkeergelegenheid.

onze leden

 

Onze werkplek- en kantoorgebruikers zijn de leden van onze coworkcommunity. Uiteraard vertellen ze graag wat ze zo goed bevalt aan het werken bij Igluu.

Wil je meer weten of  gelijk reserveren? Bel ons gerust.

☎︎  085 773 7703

“Igluu is voor mij de juiste plek voor de doorstart van mijn bedrijf: mooie werkplekken, afwisselende werkruimtes en sociale, dynamische mensen om me heen. Doordat ik werk en privé nu gescheiden houd, kan ik me beter concentreren op mijn ambities als ondernemer. Ik voel mij hier goed, kan collega-ondernemers prettig ontvangen en weet zeker dat ik wil doorgaan op deze weg.

Ellen Stekelenburg

devonkenfabriek.nl

“Igluu biedt mij een representatieve werkplek met alles er op en er aan. De ambiance is prettig, met een smaakvolle inrichting, goede faciliteiten en ‘collega’s’ waarbij ik me thuis voel. Kortom, de professionele werkomgeving die ik zocht voor mijn bedrijf. Gasten die ik hier ontvang, reageren enthousiast. Dat alles maakt dat ik hier elke dag met veel plezier kom.”

Robin Storms

Storms International Property Services

meer

Toch liever een werkplek in een eigen kantoor. Of wil je eerst starten met een zakelijk adres op een van onze locaties?

KANTOOR

Een eigen kantoor,
met veel extra’s.

ZAKELIJK ADRES

Inschrijving KVK, post
ontvangen en doorsturen.