Ook onze locaties zijn top!

Igluu biedt aantrekkelijk geprijsde vergaderruimtes in een omgeving die bruist van de activiteit. Centraal gelegen in de binnenstad van Eindhoven en Den Haag, van alle gemakken voorzien en met een uitstekende service.

Igluu Eindhoven

Gelegen in de binnenstad van Eindhoven tussen talloze winkels en horeca. Volop parkeergelegenheid. Centraal station op minder dan 5 minuten lopen. 15 minuten van Eindhoven airport. U kunt uw verblijf bij Igluu tevens combineren met een overnachting in het aangrenzend hotel (meer dan 200 kamers).

Historische locatie

 

Philips begon in 1891 met het maken van gloeilampen en was rond 1900 een van de grootste fabrikanten in Europa.  De Lichttoren is een van de eerste grote productievestigingen van Philips.

Bij Igluu is dit verleden zeer tastbaar door de vele historische details in het oude fabriekspand, aangevuld met sfeervolle beelden uit het begin van de 20e eeuw.

Adres
Lichttoren 32
5611BJ Eindhoven

Openingstijden
Geopend op werkdagen tussen
8.30 en 17.30 uur.

Contact
Bel ons op +31 (0)85 773 7703 of stuur
een e-mail naar eindhoven@igluu.nl.

Igluu Den Haag

Igluu ligt in de Haagse binnenstad, aan een zijstraat van de Mauritskade, vlakbij de Denneweg. De talloze hotels, winkels, cafés en restaurants zorgen voor een dynamische en sfeervolle omgeving. Vanaf het Centraal Station loopt u binnen 15 minuten naar Igluu Den Haag. Om de hoek stoppen verschillende bussen en trams. Betaald parkeren kan langs de Mauritskade (max 120 minuten) of aan de Nassaulaan. 

Profiteer van onze parkeerdeal exclusief voor de gasten van Igluu Den Haag. Met een reservering bent u voor een gereduceerd tarief verzekerd van een parkeerplaats bij ‘Q-Park Mauritskade’, op loopafstand van onze locatie gelegen. Meld je van tevoren aan via deze link.

Historische locatie

Igluu Den Haag is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van mijnbouwmaatschappij Billiton. Het gebouw is een ontwerp uit 1938 van architect Co Brandes in de stijl van de Nieuwe Haagsche School met imposante trappenhuizen en prachtige glas-in-lood ramen. Het pand ligt naast het geboortehuis van Louis Couperus – door velen beschouwd als een van de grootste schrijvers die Nederland heeft voortgebracht.

Adres
Louis Couperusplein 2
2514 HP Den Haag

Openingstijden
Geopend op werkdagen tussen
9.00 en 17.00 uur.

Contact
Bel ons op +31 (0)85 773 7703 of stuur
een e-mail naar denhaag@igluu.nl.